Restaureren en renoveren is een ambacht

Het restaureren en renoveren van woningen, schuren, boerderijen en monumentale panden is een ambacht dat Bouwbedrijf van Zeeburg al jaren verstaat. In de eigen werkplaats worden de te vervangen delen met de hand vervaardigd. Zo kunt u er op rekenen dat uw woning, schuur, boerderij of monumentale pand in originele staat wordt terug gebracht.

Duurzaam vernieuwen

Bij het restaureren en renoveren houden wij rekening met uw wensen en de hedendaagse wettelijke voorschriften. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning, boerderij of monumentale pand weer van alle gemakken wordt voorzien en in “nieuwstaat” wordt teruggebracht.

Ons restauratie en renovatie werk

Waarom Bouwbedrijf van Zeeburg

  • Persoonlijke aandacht met oog voor detail
  • Vakmanschap in voorbereiding en uitvoering
  • Gedegen bouwadvies en projectbegeleiding
  • Ambachtelijke kwaliteit, modern uitgevoerd
  • Garantie op materialen en werkzaamheden

Wat klanten zeggen

Waarin kan een klein bedrijf groot zijn?

Allereerst door het leveren van kwaliteit. Aan de hand van het vooraf besproken raamwerk en prijsopgave wordt strikt gewerkt. Goede communicatie tussen de klant en de uitvoerder bevordert de samenwerking. Daarnaast is er wederzijds vertrouwen dat de bouw/verbouw soepel verloopt. Bovenal afspraak is afspraak. En niet geheel onbelangrijk na de oplevering is de after sale perfect .

Daarin is dit kleine bedrijf groot!

Anne-Mieke Hermans-Jansen op de Haar
Bouwbedrijf van Zeeburg heeft onder de bezielende leiding van Pim onze woonboerderij compleet gerenoveerd en verbouwd.

Het is een klein bedrijf, maar groot in vakmanschap. Het overleg gedurende de gehele verbouwing verliep bijzonder prettig en dingen konden zonder gezeur direct aangepast worden, als wij weer iets anders hadden bedacht. Ook hield hij zich voortreffelijk aan de planning en tot nu toe loopt de nazorg ook prima.

Kortom : wij raden iedereen aan met Pim in zee te gaan.

Fred en Arja Zwart